top of page

Mijn naam is Lagan, wat letterlijk Devotie betekend. 

Vroeger liep ik vast in het denken. Ik dacht en voelde zoveel dat ik in overlevingsstand stond. 

Ik kreeg psychische hulp maar voor mij werkte dit niet. In mijn ogen gaan ze niet verder dan je denken. En daar zat de wortel bij mij. Constant had ik het gevoel van: Is dit het nu? Er moet toch meer zijn dan alleen maar dit? 


Niet veel later kreeg ik een boek van Zenmeester Osho. Die haarfijn uitlegde dat alle problemen beginnen bij je mind, maar dat je niet je mind bent. Dat je eraan voorbij kunt gaan en dat je kunt leven wie je bent zonder alle beperkingen van jezelf, van anderen en je conditioneringen. 

Door me te verdiepen in zijn leer ben ik vrij gekomen, los gekomen.

Ik ben gaan ontdekken dat psychische ziekten vaak een mind-centrum probleem zijn. We zitten te veel in ons hoofd en zijn ons werkelijke centrum, onze bron kwijt maar nooit verloren.


Naar mate de jaren verstreken is Osho steeds meer in mij gaan zitten d.m.v. bewustwording, het lezen, kijken en luisteren naar Osho. Zijn woorden draag ik uit naar de wereld, zodat iedereen een kans heeft om in aanraking te komen met de realiteit, een wereld voorbij datgene wat je kent. Door Osho ben ik bij mezelf gekomen en ik gun iedereen die kans om weer bij zichzelf te komen en te blijven. 


In dit interview bespreek ik meer over mijn achtergrond, mijn missie en mijn werk:

https://open.spotify.com/episode/6L8m60d8VqINviTmPuxaHW

Heel veel liefs,

Lagan

bottom of page